• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Helenius jagter pokalfinale: Vil være magisk

Nicklas Helenius og OB satser stort på at præstere i denne sæsons pokalturnering.

Af Benjamin Lillelund

I morgen starter OB sin deltagelse i Sydbank Pokalen, hvor traditionsrige AB venter i anden runde. Her er OB selvsagt store favoritter, og det gælder om at tage de seneste kampes spil med ind til opgøret.

Sker det, kan det blive starten på en vigtig turnering, hvor finalen er i sigte for Nicklas Helenius.

- Pokalturneringen er vigtig, og alle drømmer om at spille den finale inde i Parken. Det vil være magisk. Pokalkampe har deres eget liv, og der er en helt anden stemning i de kampe. Hvis man møder et undertippet hold fra en lavere række, så kommer de ind til kampen med et maksimalt energiniveau. Jeg er overbevist om, at vi kan tage vores gode spil fra de seneste kampe med ind til kampen i morgen, og så skal det nok resultere i en sejr.

- Jakob har sagt til os, at det er en turnering, som vi prioriterer meget højt, og det skal vi også. Der er selvfølgelig lang vej til finalen, men første skridt på vejen er AB. Det vil være helt fantastisk at kunne vinde et trofæ, og hvis vi går ind med fuldt fokus til alle kampene, er jeg også sikker på, at vi kan komme rigtig langt, siger Nicklas Helenius til ob.dk.

Kampen starter i morgen klokken 19.30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus