• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Italienske medier: Antonio Conte tager over i Inter

Foto: Getty Images

De italienske medier Sky Sport Italia, La Gazzetta dello Sport, La Repubblica og Sportitalia melder alle om, at aftalen, der sender Antonio Conte til Inter som manager, er lukket.

Af clbold.dk

Den tidligere Juventus-, Italien- og Chelsea-manager Antonio Conte har stået uden job, siden han sidste sommer stoppede i engelske Chelsea og blev afløst af landsmanden Maurizio Sarri. Nu er der dog meget, der tyder på, at Antonio Conte vender tilbage til fodboldverdenen. 

De italienske medier Sky Sport Italia, La Gazzetta dello Sport, La Repubblica og Sportitalia melder nemlig alle om, at Antonio Conte er blevet enig med Inter Milan om en aftale, der gør ham til manager i klubben fra næste sæson. 

Medierne melder således, at der er enighed om en treårig aftale, hvor Conte kommer til at hæve en årslån på 10 mio. euro. Medierne skriver dog ligeledes, at aftalen ikke er underskrevet endnu. 

Antonio Conte har ellers været rygtet tilbage til Juventus, efter at Masimilliano Allegri har meldt ud, at han stopper i klubben til sommer. Ifølge de italienske medier, har Antonio Conte dog ikke været i tvivl om jobbet i Inter. 

Antonio Conte kommer til at tage over for Luciano Spalletti i cheftrænersædet i Inter Milan. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.