• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Liverpool videre til knockout-fase efter sejr i skæbnekamp

Foto: Getty Images

Liverpool sikrede sig her til aften videre avancement i Champions League, da de hentede en 2-0-sejr ude over Salzburg.

Af clbold.dk

Liverpool havde bragt sig i en penibel situation, forud for aftenens opgør mod Salzburg, idet de med et nederlag næsten med sikkerhed ville ryge ud af turneringen, til fordel for hjemmeholdet. 

Det var da også et særdeles tændt Salzburg-mandskab, der indledte kampen med høj energi og stor ergærrighed. Første halvleg var generelt en ganske underholdende affære med store chancer til begge hold. 

Salzburg må nok siges at have haft det spilmæssige overtag, men Mohamed Salah havde samtidig adskillige muligheder for at bringe Liverpool i front. 

Ikke desto mindre, måtte begge hold gå til pausen uden at have scoret, og der var dermed lagt op til en nervøs anden halvleg for englænderne. 

Læs også:Mareridtsaften for 17-årig keeper, da Genk tabte til Napoli

Naby Keita sikrede dog en normal hjerterytme for Liverpool-fans, da han efter 57 minutter headede udeholdet foran, efter eminent forarbejde af Sadio Mané. 

Minuttet efter slukkede Salah så Salzburgs drømme om avancement til ottendedelsfinalerne, da han driblede forbi keeper Stankovic, og så lagde bolden i kassen fra en tilsyneladende umulig vinkel. 

Derfra havde Liverpool fuldstændig styr over kampen, og kørte da også 2-0-føringen hele vejen hjem. Dermed sikrer Liverpool sig førstepladsen i gruppe E, mens Napoli snupper andenpladsen med en 4-0-sejr over Genk. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus