Suaréz hattrick sendte Barcelona i VM-finalen

FC Barcelona er klar til finalen i VM for klubhold. Luis Suaréz scorede tre mål, da man slog Guangzhou Evergrande.

Ganske som ventet er FC Barcelona klar til finalen ved VM for klubhold, som spilles i Japan. Champions League-mestrene slog vinderne af den asiatiske udgave af turneringen, Guangzhou Evergrande, med 3-0.

Det kan de ikke mindst takke Luis Suaréz for. Angriberen bragte sit hold foran efter 39 minutter, da den kinesiske målmand fejlbedømte et Ivan Rakitic-skud og kun kunne parere den ud i fødderne på Suaréz.

Ellers vil første halvleg formentlig bedst huskes for den skrækkelige skade, som Zheng Zou pådrog sig. Han faldt forkert ned på foden og brækkede sin ankel til stor forfærdelse fra spillere og trænere.

Vi skulle ikke lang tid ind i anden halvleg, før Suaréz slog til igen. Efter fem minutter kombinerede han fint med Andrés Iniesta, der smukt vippede bolden over forsvaret til Suaréz, der tæmmede den med brystet og flugtede den i mål til dagens flotteste scoring.

I det 67. minut fik Suaréz så sit hattrick, da han sikkert omsatte et straffespark til slutresultat 3-0. I finalen møder Barcelona vinder af gårsdagens semifinale, River Plate.