Trods exit-rygter: Bale lynede i Real-sejr

Waliseren, der startede på bænken, kom ind og gjorde en forskel, da Real Madrid slog Arsenal i en træningskamp, der blev afgjort efter straffesparkskonkurrence.

Gareth Bale har været et af transfervinduets helt store taleemner. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Real Madrid-træneren, Zinedine Zidane, ikke har Bale med i sine fremtidsplaner for den spanske klub, der dog har svært ved at skille sig af med Bale.

Natten til onsdag spillede Real Madrid mod Arsenal i en træningskamp, og her var Bale med på bænken for spanierne. Han var ellers ikke med i deres seneste træningskamp mod FC Bayern München, og det var ifølge Zidane, fordi waliseren selv ikke havde lyst.

Gareth Bale kunne se sine holdkammerater gå til pause bagud med 2-0 efter mål af Arsenal-duoen, Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang. Begge mandskaber var reduceret til 10 mand, da både Nacho og Sokratis havde modtaget to gule kort i løbet af første halvleg.

Derfor lugtede det af spilletid for Bale. Han kom da også på banen fra anden halvlegs start, og det viste sig at være en god indskiftning for Real Madrid.

Den 30-årige kantspiller fik nemlig reduceret til 2-1 efter 10 minutter på banen, og efterfølgende fik Sergio Asensio udlignet til 2-2.

Herefter skulle kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence, som Real Madrid endte med at vinde med 3-2 tiltrods for, at Bale brændte sit spark.