Farvel til øverste niveau i Nations League: Batshuayi sænkede Island

To mål af Michy Batshuayi sikrede Belgien alletiders muligheder for at slutte etter, mens Island fik endnu et nederlag.

Island havde takket være en god placering på verdensranglisten fået en plads blandt de allerbedste europæiske nationer i Nations League, og da grupperne blev trukket, havnede den lille nation i gruppe med Schweiz og Belgien.

Det har givet bøllebank, og efter de første tre kampe havde Island allerede udspillet sin rolle - sidstepladsen var sikker. Nu var der kun æren tilbage at spille for.

I udekampen mod Belgien holdt Island torsdag aften længe stand, men midtvejs i anden halvleg gik den ikke længere. Den udlejede Chelsea-angriber, Michy Batshuayi, fik bragt VM-bronzevinderne foran, og han scorede igen ni minutter før tid.

Dermed vandt Belgien 2-0 på eget græs mod Island, og Belgien kan med ét point i den sidste kamp sikre sig førstepladsen i gruppen, mens Island ikke har fået et eneste point og nu med ned blandt de næstbedste hold i Europa.