De venter Danmark en ordentlig mandomsprøve, når de møder Italien ved U21-EM søndag aften.

Danmarks U21-EM begynder i aften mod Italien, og det er en kamp, hvor Danmark helst skal have point for at holde liv i håbet om at gå videre fra puljen. Danmark er foruden Italien i gruppe med Tyskland og Tjekkiet og dermed landet i en meget svær gruppe.

Så svær at selv i enkelt nederlag i gruppespillet kan blive fatalt. Og aftenens kamp mod Italien kan blive den sværeste. De har et stærkt hold med fyldt med Serie A-spillere, hvor mange af dem har en stor rolle i deres klubber.

Særligt AC Milans Gianluigi Donnarumma, som er rygtet til Real Madrid, er med blandt spillerne. I det hele taget er det en trup, som landstræner Niels Frederiksen har stor respekt for. Sådan et indtryk sidder man i hvert fald, når man læser, hvad han ifølge BT har sagt til Ritzau om italienerne.

- De er fysisk stærke, de er meget atletiske, boldsikre, snu og godt taktisk opdraget. Det er nogle allroundspillere på et meget højt niveau. På den måde minder de lidt om vores trup, de er bare på et højere niveau, siger Frederiksen.

Kampen mellem Danmark og Italien spilles klokken 20.45 søndag aften, og den bliver sendt direkte på Kanal 5.

SENESTE NYT...
OP | NED