• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Immobile: For meget negativitet

Foto: Getty Images

Ciro Immobile mener, at det italienske landshold modtager for meget kritik, ligesom han mener, at hetzen mod Balotelli er uberettiget.

Af Mads Aagurd

Lazio-angriberen føler, at folk er for negative om det italienske landshold, som har modtaget meget kritik ovenpå den missede VM-slutrunde.

Den negativitet tog til, da landsholdet indledte Nations League med et skuffende uafgjort resultat hjemme mod Polen.

- Der er så meget negativitet og set udefra, eftersom jeg ikke spillede mod Polen, så jeg ikke et dårligt hold. Vi havde problemer tidligt, men spillede en god anden halvleg, siger Immobile til Rai Sport.

Angriberen bærer anførerbindet til aften, hvor Italien gæster Portugal. Han er én af ni nye i startopstillingen fra Polen-kampen, hvor især Mario Balotelli har været kritiseret hårdt.

Immobile tager angrebskollegaen i forsvar, og han forklarer, at alle har dårlige kampe, og især angribere rammer perioder uden mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.