• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Italien-træner glad for comebacksejr: Vi dominerede efter pausen

Foto: Getty Images

Roberto Mancini glæder sig over Italiens præstation i anden halvleg af opgøret mod Bosnien tirsdag aften.

Af Victor Risager

Italien har fortsat maksimumpoint i EM-kvalifikationen, efter at de tirsdag aften besejrede Bosnien, men den sejr måtte de kæmpe for.

Ved pausen var Bosnien nemlig foran efter et mål af Roma-stjernen Edin Dzeko, men i anden halvleg fik Italien vendt kampen, og Lorenzo Insigne og Marco Verratti sørgede for, at Italien i sidste ende løb med en 2-1-sejr.

Og efter en dominerende præstation i anden halvleg var sejren fortjent, mener Italiens landstræner, Roberto Mancini.

- Alle kampe er vanskelige, især når man spiller to i træk i slutningen af sæsonen. Bosnien har teknisk dygtige spillere, og vi var lidt skuffende i første halvdel, men vi forbedrede os efter pause, og sejren var fortjent til sidst. Det var ikke let at vende kampen mod sådan en modstander, men vi dominerende efter pausen, så vi er glade, fortæller Roberto Mancini og tilføjer:

- Bosnien spillede en god kamp. Deres nederlag til Finland (lørdag, red.) var bare et bump på vejen. Vi vidste, at dette var gruppens hårdeste kamp. Pjanić og Džeko gjorde det rigtig godt, men vi viste vores karakter og en evne til at score i enhver situation.

Efter opgøret mellem Italien og Bosnien er italienerne nummer ét i EM-kvalifikationsgruppe J med 12 point ud af 12 mulige, mens Bosnien er på femtepladsen med blot fire point efter fire kampe.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.