Karakterer: "Mini" og Billing skrabede bunden, mens Skov ragede op

Tipsbladet.dk bedømmer de danske spillere i U21-EM-premieren mod Tyskland.

Tipsbladet.dk på Stadio Friuli.

Danmark indledte U21-EM med at 3-1 mod Tyskland. Tipsbladet.dk giver her karakterer til de danske spillere.

Daniel Iversen - 3 bolde

Uden skyld i de tre mål, men til gengæld med et par fine redninger. Også fornuftig distribution med fødderne.

Rasmus Nissen Kristensen - 2 bolde

Trak straffespark med sit indlæg, men Tyskland kom for ofte igennem i hans side.

Victor Nelsson - 2 bolde

Et par gode tacklinger er ikke nok til at trække karakteren op på godkendt. Så usikker ud og var central i Danmarks hullede defensiv.

Jacob Rasmussen - 2 bolde

Slog enkelt gode diagonalafleveringer, men faldt sammen med resten af forsvaret i niveau efter pausen.

Mads Valentin Pedersen - 1 bold

Kom fint med offensivt et par gange, men stod for kampens største og mest kostbare fejl ved 2-0-målet. Målscorerens taknemmelighed scorede 10 på (Marco) Richter-skalaen.

Philip Billing - 1 bolde

Lignede en, der havde siddet i junisolen hele dagen og mistet energien. Det meste gik langsomt, og han tabte flere bolde.

Mathias Jensen - 2 bolde

Startede fint, men faldt ud af kampen i anden halvleg. Flere boldtab og ude af stand til at ændre kampen.

Magnus Kofod Andersen - 2 bolde

Komplet anonym i sine 70 minutter.

Robert Skov - 4 bolde

Fik ikke meget ud af det i første halvleg, men tørede sin direkte modstander et par gange efter pausen. Stod for alt, Danmark havde offensivt. Scorede på straffespark.

Marcus Ingvartsen - 2 bolde

Det er ikke kun Ingvartsens egen skyld, han får en lav karakter, for han havde intet at arbejde med. Men i sidste ende anonym indsats.

Jacob Bruun Larsen - 1 bold

Man så ikke Bruun Larsen så meget, og når man gjorde, spillede han enten bolden tilbage i banen eller mistede den.