Adem Ljajic er rasende over, at de serbiske medier kritiserede holdets indsats mod Polen, hvor man tabte 1-0 i forgårs.

På Balkan elsker de enten som et barn forguder sine forældre, eller også hader de, som var de Satans sønner. Det er den Balkan-passion, der er så berygtet rundt omkring i verden. 

I Serbien er man ikke meget for at se sit landshold få dårlige resultater, fordi forventningerne til landsholdet er så store. Og det har Adem Ljajic følt på egen krop. 

Serbien tabte nemlig onsdag aften til Polen med 1-0 i Poznan. Et nederlag, der fik de serbiske medier til at kritisere landsholdet, selvom serberne havde en masse chancer - blandt andet muligheder, der tilfaldt Adem Ljajic. Og Inter-spilleren er noget frustreret over, at de serbiske medier har valgt at være hårde i tonen over for Serbiens A-landsholds indsats mod Polen. De serbiske medier skrev blandt andet, at Serbien var dårlige, fordi de ikke engang kunne slå et polsk mandskab, der kun gav 50 % af deres fulde niveau.

- Det er, hvad de siger. I vores land ser folk forskelligt på ting. Der er så mange ting, der bliver sagt og skrevet. Jeg er lidt ligeglad. Jeg vil ikke tale for meget om det, for det rammer mig ikke. Det er nonsens fra irrelevante mennesker, som måske taler mere ud fra personlige interesser. 

- Polen er et stærkt hold, og de er klar til EM. De slog Tysklands bedste startellever i kvalifikationen, og så skal vi høre de her meningsløse kommentarer. Vi tog ind på banen for at vinde, vi spillede bedst, men vi vandt ikke. Vi er tilfredse med, hvad vi gjorde, og hvis vi spiller som på onsdag hver gang, vil resultaterne komme. Sådan er fodbold. Vi kommer videre. Atmosfæren på holdet er perfekt, og hvis vi spiller som mod Polen, bør der ikke være problemer med at komme til VM i Rusland. Det hele handler om os selv, siger Ljajic til det serbiske fodboldforbunds hjemmeside. 

Serbien er i VM-kvalifikationen i pulje med Østrig, Wales, Irland, Moldova og Georgien. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?