• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Marcus Ingvartsen vil på Hjulmands landshold: 100 procent et mål

Foto: Getty Images

Marcus Ingvartsen drømmer om at blive dansk landsholdsspiller, og landstræner kender i hvert fald Union Berlin-angriberen.

Af Ole Hoffskov

Marcus Ingvartsen har prøvet at blive udtaget til A-landsholdet, men han har aldrig fået sin debut i rødt og hvidt. Det skal der laves om på, og Danmark har fået en landstræner, der kender Union Berlin-angriberen særdeles godt.

24-årige Marcus Ingvartsen var én af profilerne på Kasper Hjulmands FC Nordsjælland-mandskab, og under den nuværende landstræner blev angriberen Superliga-topscorer i sæsonen 2016/2017 med 23 mål.

Læs også:OB'er med magisk efternavn: Det er jo fed omtale

I denne sæson står Ingvartsen noteret for fem mål i Bundesligaen, og han håber, at han også får mulighed for at score kasser på landsholdet.

- Det er 100 procent et mål for mig at komme på landsholdet. Det er et kæmpe-kæmpe mål, og det er noget, som jeg arbejder hårdt for forhåbentlig kan ske inden alt for længe. Men først skal vi blive i Bundesligaen, og jeg skal arbejde og lære videre, og så må vi se, siger Marcus Ingvartsen til Tipsbladet.

Læs også:Se målet: Marcus Ingvartsen sender direkte frispark i kassen

Union Berlin-spilleren har scoret 19 mål i 44 U-landskampe for Danmark, og han satser på, at han bliver en del af landsholdet under Kasper Hjulmand.

- Selvfølgelig bliver det spændende at se, når han starter og kommer i gang, og hvordan det hele udvikler sig. For mig handler det først og fremmest om at blive ved med at få spillet en masse hernede og få scoret nogle flere mål, men jeg kender ham rigtig godt, og han kender mig rigtig godt, så hvis han ser, at jeg spiller ordentligt, så må vi se, hvordan det hele kan udvikle sig, lyder det fra Marcus Ingvartsen.

Du kan læse et interview med Marcus Ingvartsen i Tipsbladet, som er på gaden i dag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Bundesligaen satte dansk seerrekord i weekenden

Læs også:Efter ny VM-skandale: DBU skal lægge maksimalt pres på FIFA og Qatar