Messi scorede to i argentinsk generalprøve

Natten til lørdag vandt Argentina 5-1 over Nicaragua i deres sidste testkamp forud for Copa America. Messi stod for to af målene, inden han blev skiftet ud i pausen.

Copa America nærmer sig med hastige skridt, og derfor er de deltagende nationer i fuld gang med forberedelserne. Natten til lørdag finpudsede det argentiske landshold eksempelvis formen, da de slog Nicaragua med hele 5-1.

Lionel Messi var i blandt de 11 startende for Argentina, og det var bestemt ikke nogen dårlig beslutning. Efter 37 minutters spil bragte han nemlig Argentina i front, og blot et minut efter, var han på spil igen med en ny scoring. Dermed stod det 2-0 til Argentina ved pausen, og så havde Messi gjort sit og lod sig udskifte til fordel for Paulo Dybala.

I andenhalvleg var det tydeligt at se, at kampen var en testkamp for argentinerne, der foretog mange udskiftninger for at afprøve forskellige spillere. I det 63. minut kom de yderligere foran, da Lautaro Martinez fandt vejen til netmaskerne, og ti minutter senere gentog han såmændt den bedrift, og øgede dermed til 4-0.

Roberto Pereyra, der på klubbasis gør sig til hos engelske Watford, var en af de spillere, der fik chancen i løbet af andenhalvleg. Og den må man sige, at han greb. Efter 81 minutters spil kom han nemlig på tavlen og dermed stod det 5-0 til Argentina.

I overtiden fik Nicaragua reduceret til 5-1, på et straffespark som Juan Barrera tog sig af.

Med sejren kan Argentina nu se frem til Copa America, der starter i næste weekend. Argentinerne spiller deres første kamp mod Columbia søndag den. 16. juni.