• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sylvester Guldberg Røn

Nicolai Jørgensen om straffespark: Jeg er klar til at sparke igen

Nicolai Jørgensen er tilbage for landsholdet, og hvis muligheden opstår, er han igen klar til at sparke straffespark for det danske landshold.

Af Sylvester Guldberg Røn

Da Danmark ved sommerens VM-slutrunde røg ud til Kroatien i 1/8-finalen, fik Nicolai Jørgensen en ekstrem hård medfart for sit brændte forsøg i straffesparkskonkurrencen.

Nu er Jørgensen for første gang siden slutrunden tilbage på landsholdet efter en længere skadespause. Selvom Jørgensen erkender, at det var en hård oplevelse i sommer, så er han altid klar til at tage straffespark for Danmark.

- Jeg havde scoret på 12 ud af 13 spark, som jeg husker det. Bliver jeg spurgt en anden gang, vil jeg være klar til at sparke igen. Men jeg lærte utrolig meget af det straffespark, jeg brændte til VM. Jeg skal ikke tænke for meget over tingene. Og når jeg har tænkt en tanke, skal jeg udføre den, siger Nicolai Jørgensen til Ekstra Bladet

Feyenoord-angriberen kommer til landsholdstruppen med mål i støvlerne, da han scorede i weekendens sejr over Heracles. 27-årige Jørgensen har lavet otte mål i 34 kampe for det danske landshold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.