Skuffende afslutning for ligalandsholdet: Tabte til Jordan

Det danske ligalandshold tabte med 2-3 til Jordan på turen til Abu Dhabi.

To kampe, to nederlag.

Det er status på det ligalandsholds' tur til Abu Dhabi, hvor det mandag eftermiddag blev til et nederlag på 2-3 til Jordan. Det kombinerede liga- og U21-landshold havde tabt med 0-1 til Sverige i sidste uge.

Jon Dahl Tomasson, der var i spidsen for holdet i stedet for Åge Hareide, der var rejst hjem med smerter, havde skiftet på mange positioner, men Danmark kom alligevel udmærket ud til kampen, hvor højre back Jens Martin Gammelby var med til at skabe flere chancer til blandt andre Bashkim Kadrii. Danmark fik dog ikke udnyttet de muligheder, man spillede sig frem til.

Danmark var meget på bolden, men havde svært ved at nedbryde Jordans forsvar, og når Jordan så fik fat i kuglen, gik det hurtigt den anden vej. Lige præcis en kontrakt kom til at koste det danske hold, der efter 25 minutter var bagud med 0-1 på en scoring af Maharma Abdul Hadi.

Det danske landshold kom dog tilbage kort inde i anden halvleg, hvor Danmark fik spillet sig igennem Jordans forsvar og endte helt ovre ved en velspillende Jens Martin Gammelby, der fik udlignet til 1-1 med en flad afslutning.

Det holdt dog ikke for Danmark, der defensivt havde problemer. Forsvaret blev nemt overspillet efter en lille time, hvor Hamza Al Dardour spillede et-to med en medspillerne og sparkede den ind til 2-1 til Jordan, og kampen syntes afgjort med syv minutter igen af opgøret, hvor Jesper Hansen akkurat fik sparket en lang bold væk. Desværre fik målmanden ikke høvlet den langt nok væk, og så kunne Mahmoud Al Mardi sparke bolden over den danske målmand, der ikke var nået tilbage i målet.

Et par minutter senere reducerede Mikkel Duelund til 2-3 med et tørt spark, men trods et dansk pres sidst i opgøret kunne ligalandsholdet ikke få bolden i nettet. Bedste tilbud fik indskiftede Mikkel Uhre, men redningen blev fint reddet af den jordanske keeper.

De danske spillere vender tilbage til deres klubhold tirsdag.