2017-10-07 19:58
Foto: Getty Images

Sverige satte Luxembourg på plads med en knusende 8-0-sejr, som varmer godt i målforskelsregnestykket i VM-kvalifikationen.

Sverige med FC København-målmand Robin Olsen med hele vejen igennem tog et stort skridt i VM-kvalifikationen lørdag aften, da de vandt med imponerende 8-0 over Luxembourg. Det betyder nu, at vores naboer mod øst er på førstepladsen i deres gruppe.

Her er Frankrig på andenpladsen, og de er to point efter med én kamp mindre end svenskerne - men det kræver altså en sejr over Bulgarien for Frankrig at gå forbi svenskerne. Samtidig er Holland nu seks point efter Sverige. De mangler dog også én kamp i forhold til Sverige.

Dog betyder den store sejr over Luxembourg, at Sverige nu har fået lagt rigtig meget på i forbindelse med målforskellen, hvor Sveriges nu er på 26-7, mens Hollands er på 16-11, hvilket betyder, at svenskerne er meget tæt på mininum en playoff-plads.

Svenskernes sejr over Luxembourg kom efter fire mål af Marcus Berg, to af Andreas Granqvist samt ét hver af Mikael Lustig og Ola Toivonen. 

I den sidste gruppekamp for Sverige skal de møde Holland i en kamp, som hollænderne nok skal vinde temmelig stort, hvis de skal holde liv i VM-drømmen. Men inden da venter en kamp på udebane mod Hviderusland for hollænderne. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?