• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Yussuf Poulsen tror på dansk VM: Man bliver træt af at sige "hvis"

Når Danmark kommer til VM... Sådan siger Yussuf Poulsen, for man bliver træt af at sige 'hvis' hele tiden. Man kan lige så godt vise, at man tror på det.

Af Anders Dehn

Der mangler ganske vist to altafgørende kampe mod Irland, før landsholdet kan booke VM-billetten, men Yussuf Poulsen er allerede begyndt at tale om, når Danmark skal spille med til slutrunden. Ikke hvis.

Mens det for nogle måske er simpel retorisk flueknepperi, ligger der for den danske offensivspiller en vis vægt i at sige tingene på en bestemt måde. Ræsonnementet synes at være, at hvis man bliver ved med at sige det, tror man på det. Og tror man på det, er chancen for succes større.

- Jeg synes bare, at man skal komme med den indstilling, at det er det, der skal ske. Hvis man går rundt og siger ’hvis’ hele tiden, bliver man træt. Vi har alle sammen troen på, at vi skal til VM, og derfor siger jeg ’når’ og ikke ’hvis’, siger Yussuf Poulsen til TV2.

Forude venter altså to playoffkampe mod Irland, hvor den samlede vinder kan lade sig hylde som VM-deltager. Den første kamp spilles på lørdag i København med returopgør i Dublin tre dage senere.

Yussuf Poulsen har selv en vis chance for at start inde i det første opgør. I vor optakt på tipsbladet.dk er han i hvert fald i den formodede startopstilling. Læs hele optakten her.


Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus