Ligue 1 Martin Davidsen

Evian vil have Kahlenberg tilbage

Evian vil have Kahlenberg tilbage
Illustration

Thomas Kahlenberg kunne være kommet til Evian i vinter, men hvis klubben overlever i Ligue 1, kan et skifte blive aktuelt til sommer. 

Af Martin Davidsen

Thomas Kahlenberg kan muligvis være på vej til et comeback til fransk fodbold, hvor hans tidligere klub Evian står klar som interesseret. 

Kahlenberg har ikke nogen fremtid i tyske Wolfsburg, og derfor melder han i dag torsdag til tipsbladet.dk, at han er indstillet på at finde en ny klub. 

Fremtiden kan måske ligge i Frankrig, hvor den danske offensivspiller før har optrådt med succes. Han spillede fast for Auxerre i en årrække, og så sent som i 2012 var han tilknyttet Evian på en lejeaftale. Nu kan han måske se frem til et gensyn med Evian, der viser klar interesse for danskeren.

- Han er en dygtig fodboldspiller, og jeg ville elske at have ham i klubben igen. Han spillede her i seks måneder, og vi var glade for ham. Det ville være en god mulighed for os, siger træner og sportsdirektør Pascal Dupraz til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Kahlenberg klar til klubjagt

Han peger dog på, at Evian lige nu kæmper for livet i Ligue 1, og det er af afgørende betydning for klubben, at den bliver oppe i den bedste franske række. Man kan således ikke arbejde på eventuelle transfers, før klubbens fremtid er kendt. Men Thomas Kahlenberg er stadig et varmt navn i klubben, der kunne have hentet ham i vinter. 

- Thomas er en god spiller, og han er interessant for os. Han kender klubben og holdet, for han har spillet her før. Vi havde en mulighed for at hente ham for et par måneder siden, men jeg ved ikke, hvordan situationen er nu. Han er fri til sommer, og jeg ved ikke, hvad hans planer er. Vi må vente og se, og det vigtigste for os er, at vi overlever i Ligue 1, fastslår Pascal Dupraz.

Thomas Kahlenberg udtaler i dag til tipsbladet.dk, at han er åben for at fortsætte karrieren i fransk fodbold. 

- Jeg vil kigge på de muligheder, der måtte komme, og de tilbud jeg får, og jeg er sådan set meget åben. Det er logisk at nævne Frankrig som en mulighed, for jeg har haft det godt der før. Men det kan også være en anden klub i Bundesligaen eller en helt tredje liga. Det handler om, hvem der er interesserede, og det handler om, at min næste klub skal kunne tilbyde mig en rolle, hvor jeg kan gøre det, jeg er god til, siger han.