• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Michael Ehrhorn

Voldsom Balotelli-udmelding: Jeg kan vinde Ballon d´Or

Mario Balotelli spiller i øjeblikket hos franske Nice, men han tror på, at han i fremtiden kan vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller.

Af Michael Ehrhorn

Den italienske angriber Mario Balotelli har været så meget igennem i sin karriere. Op og måske især nedture er det blevet til, men selvtilliden har aldrig fejlet noget hos den tidligere landsholdsspiller, der i øjeblikket frister en tilværelse i franske Nice. Her har han leveret flere gode præsentationer, og det ser ud til at have givet mod på mere for Balotelli. 

I hvert fald kommer italieneren nu med en opsigtsvækkende melding. Han tror nemlig stadig på, at det er muligt i fremtiden at vinde den eftertragtede Ballon d´Or titel som verdens bedste fodboldspiller. Angriberen erkender dog, at det ikke er muligt i øjeblikket: 

- Ronaldo og Messi er i øjeblikket de bedste. Der er ingen som dem, så det er umuligt at vinde den lige nu. Men hvis jeg får et godt år uden skader, så tror jeg ikke, at det er umuligt, at jeg kan vinde Ballon d´Or. Selvom jeg skulle vinde den engang, mener jeg stadig, at Ronaldo og Messi er de bedste, da de har vundet så mange gange, siger Mario Balotelli til Xinhua og fortsætter:

- I sidste sæson spillede jeg ikke meget, og så er det svært at score. Jeg var meget ude med skader, så jeg har det rigtig godt nu, hvor jeg er tilbage og scorer mål. Der har været småproblemer, men de har været uden betydning, mener angriberen. 

Mario Balotelli er 26 år. 

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus