• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Idskov

Wass ikke længere aktuel for Marseille

Wass ikke længere aktuel for Marseille
Illustration

Den franske storklub Marseille afviser tidligere rygter om at klubben skulle være interesseret i Evians danske højrekant.

Af Christian Idskov

Ifølge den franske La Provence har en kilde tæt på Marseille meddelt, at den sydfranske klub under ingen omstændigheder er interesseret i Evian Thonon Gaillards danske højrekant Daniel Wass. 

For nyligt dukkede der ellers en historie op i de franske medier om, at Marseille og Evian skulle arbejde på en handel, der foruden en kontant betaling også skulle indeholde lejespilleren Modou Sougou, som har været udlejet fra netop Marseille til Evian i den seneste sæson.

At den sydfranske traditionsklub skulle have droppet interessen betyder dog ikke nødvendigvis, at Daniel Wass kan vinke farvel til et sommerskifte.

Tirsdag kunne det franske medie But Football Club nemlig berette, at Saint Etienne har forsøgt at købe danskeren, men at Evian skulle have meddelt De Grønne, at de skal diske op med godt 30 millioner kroner, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at tilkoble den danske landsholdsspiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus