• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Manchester United har tilbudt kontraktforlængelse til Martial

Anthony Martial overvejer nu at underskrive en lang kontraktforlængelse med Manchester United.

Af Morten Jørgensen

I løbet af sommeren er Anthony Martial blevet genstand for stor omtale.

Den franske kantspiller har angiveligt ikke været tilfreds med tilværelsen i Manchester United, og samtidig har José Mourinho ikke den store fidus til midtbanespilleren, som er blevet fortrængt fra startopstillingen af Alexis Sánchez.

Intet tyder dog på, at Anthony Martial forlader Manchester United, inden transfervinduet lukker på fredag. Således har klubben ikke på noget tidspunkt ønsket at sælge ham, og nu er han også blevet tilbudt en kontraktforlængelse.

Det skriver den engelske avis, the Times.

Manchester United ønsker at binde kantspilleren i fem år, og det er et tegn på, at der foregår en magtkamp i klubben mellem José Mourinho og Ed Woodward.

I øjeblikket overvejer Anthony Martial, om han skal underskrive kontrakttilbuddet. Han tror på muligheden for, at José Mourinho er fortid i klubben inden alt for længe, og at han derefter atter kan få chancen for at vise sig frem for De Røde Djævle.

Den 22-årige franskmand har i øjeblikket ét år tilbage af sin aftale med den engelske storklub, men Manchester United har option på at forlænge samarbejdet, der har varet siden 2015, i yderligere ét år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus