Begge kaptajner blev udvist, da Huddersfield smadrede Watford

Huddersfield gav Watford tørt på og vandt med hele 4-1 på Vicarage Road.

Huddersfield fik deres første udesejr i otte kampe i Premier League, da de slog Watford med 4-1 på Vicarage Road. Mathias Zanka og Jonas Lössl spillede hele kampen for gæsterne.

Elias Kachunga scorede sit første Premier League-mål, da han afsluttede fra tæt hold efter at Watford ikke fik clearet et hjørnespark ordentligt.

Gæsterne fordoblede deres føring efter kun 23 minutter, da et indlæg fra Collin Quaner fandt Aaron Mooy, der sparkede den i kassen fra sin position i feltet.

Watfords kaptajn Troy Deeney fik rødt kort efter 33 minutter, da han tacklede Quaner alt for hårdt. Derfor var det kun naturligt, at Huddersfield kunne gøre det til 3-0, da Laurent Depoitre udnyttede at Holebas gled i Watfords defensiv.

Huddersfields kaptajn Jonathan Hogg blev også udvist i andne halvleg, da han fik sit andet gule kort. To kaptajner ude, men Huddersfield på sikker sejrskurs på dette tidspunkt. Abdoulaye Doucoure reducerede for Watford på en smuk flugter, inden Mooy lukkede og slukkede, da han slutfasen scorede på et straffespark.

4-1 og en fortjent sejr til Huddersfield, der nu er nummer 11 i Premier League. Watford er nummer 9.