Bournemouth-krisen fortsatte mod flyvende Watford

Bournemouth tabte søndag 0-3 til Watford, der nu har vundet fire af de sidste fem kampe og bevæger sig over nedrykningsstregen i Premier League.

Philip Billing blev helten for Bournemouth, da han med sine to scoringer var medvirkende til, at Luton i sidste weekend blev ekspederet ud af FA Cuppen.

Alligevel måtte danskeren starte søndagens opgør mod Watford på bænken, og herfra kunne han overvære en hektisk indledning med gode muligheder til begge mandskaber. I det 18. minut var en flot redning af den Premier League-debuterende Bournemouth-keeper Mark Travers eksempelvis det eneste, der stod mellem Gerard Deulofeu og et Watford-føringsmål.

Få minutter inden pausen var det i stedet Abdoulaye Doucouré, der kunne notere sig for kampens første scoring.

Et skidt udspark af Travers gav Ismaila Sarr mulighed for at spille holdkammeraten fri centralt for mål, og chancen udnyttede Watford-midtbanespilleren til fulde, da han sparkede kuglen op i det ene målhjørne.

Watford førte også 0-1 ved pausefløjt.

I anden halvleg kom Watford ligeledes bedst ud, og Ismaila Sarr kunne efter 53 minutter se en sløj afslutning på en stor mulighed blive reddet på stregen af Bournemouth-forsvaret.

I det 59. minut blev Philip Billing skiftet ind.

Men det havde ikke nogen umiddelbar effekt, for Troy Deeney udbyggede til 0-2 efter 65 minutters spilletid, da bolden en smule tilfældigt havnede for fødderne af angriberen, der klappede kuglen ind i det lange hjørne.

Værterne havde intet modsvar, og Watford satte derfor et tredje søm i Bournemouth-ligkisten, da Roberto Pereyra i overtiden lukkede og slukkede til 0-3.

Derfor sluttede det med en 0-3-sejr til Watford, der vinder fjerde kamp ud af de sidste fem mulige. I skrivende stund er klubben nu over nedrykningsstregen med 22 point.

Bournemouth ligger næstsidst med 20 point.