• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Brighton-dansker er tilbage i England: Lejeophold var en god beslutning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske U21-landsholdspiller Anders Dreyer er tilbage i Brighton efter endt lejeophold, og han mener, at lejeopholdet i St. Mirren var en god beslutning.

Af Sylvester Guldberg Røn

Anders Dreyer var en stor profil for Esbjerg fB i NordicBet Ligaen i forrige sæson, og han stod nærmest egenhændigt for oprykningen til Superligaen i de afgørende kampe mod Silkeborg. Han var dog ikke Superliga-spiller særlig længe. 

21-årige Dreyer skiftede nemlig til Premier League-klubben Brighton sidste sommer, hvorfra han i vinter blev udlejet til skotske St. Mirren. Nu er han tilbage på Brightons U23-hold, og Dreyer ser tilbage på en god tid i Skotland. 

- Lejeopholdet i St. Mirren var en god oplevelse for mig. Det var en hård liga, og jeg spillede en god håndfuld kampe. Mit defensive spil er helt klar blevet forbedret. Det har altid været en del af mit spil, jeg gerne ville forbedre, så det var en god beslutning at tage til Skotland, siger Anders Dreyer til Brightons hjemmeside.  

Anders Dreyer var med Danmark til U21 EM-slutrunden, og selvom det ikke blev til avancement fra gruppen, var Dreyer glad for at være med. 

- Det var en god oplevelse at være med til en turnering som den, og jeg er altid stolt over at repræsentere mit land. Det er vigtigt, at jeg fortsætter med at udvikle mig og får mere erfaring. Jeg håber, at jeg får flere af den slags oplevelser i fremtiden, siger Anders Dreyer. 

Anders Dreyer fik 11 kampe i den skotske liga under sit lejeophold i St. Mirren. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.