Manchester City halter efter i titelkampen i Premier League, men har endnu fornuftige muligheder. Det understreger storprofilen Yaya Toure.

Kampen om mesterskabet i Premier League er helt åben. I øjeblikket topper eventyr-mandskabet fra Leicester City, men afstanden til de nærmeste konkurrenter er ikke stor. Et af de hold, der håber på at kunne snyde Leicester er Manchester City. Holdet er i øjeblikket et stykke fra førstepladsen, men det har ikke gjort noget ved troen på trofæet. 

Det understreger midtbaneprofilen Yaya Toure, der håber på at kunne hive dobbelt guld til Etihad Stadium i denne sæson: 

- Min klare ambition er, at vi skal vinde Premier League og Champions League i denne sæson. Det bliver ikke let, men vi har chancen, og vi skal være selvsikre omkring det. Jeg håber især på Premier League. Det er helt åbent, men vi har gode chancer. Der er mange kandidater i år, og det bliver tæt, siger Yaya Toure til Daily MIrror og fortsætter: 

- Selvfølgelig er Champions League også et mål. Vi har udviklet os meget, og det næste store mål vil være at vinde Champions League. Vi tror virkelig på, at vi kan drille de andre kandidater i år, udtaler Toure. 

Manchester City skal søndag ud i en vigtig kamp, når Tottenham gæster Etihad Stadium i Manchester. 

SENESTE NYT...
OP | NED