City tilbageerobrer førstepladsen med sejr over Tottenham

Lokaltalentet Phil Foden sikrede Manchester City sejren på 1-0 over Tottenham, hvilket bringer dem tilbage på førstepladsen i Premier League.

Manchester City røg i onsdags ud af Champions League til Tottenham, så der var noget at tage revanche for, da de to hold tørnede sammen i dag.

Ligesom i midtugens opgør startede denne kamp hæsblæsende. Et indlæg fra Bernardo Silva fandt Sergio Aguero, som headede over til Phil Foden, der headede i mål til 1-0 efter bare fire minutter.

Derefter røg kampen lidt ned i tempo. Tottenham fik dog også et par tilbud, som blev misbrugt. Særligt Heung-min Son havde mulighederne for at udligne.

Fra anden halvlegs start fik Manchester City taget initiativet. Raheem Sterling fik en stor chance i det lille felt efter 70 minutter, men han sparkede lige på målmanden.

Tottenham fik presset Manchester City i bund, og det var tæt på, at Eriksens mandskab fik udlignet.

Men der blev ikke scoret flere mål, og dermed er Manchester City igen på førstepladsen – ét point foran Liverpool.