• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Dele Alli skifter til samme agentbureau som Cristiano Ronaldo

Foto: Getty Images

Tottenham-spilleren har underskrevet en kontrakt med det samme agentur, der repræsenterer Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho og holdkammerat Harry Kane.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den 21-årige midtbanespiller er blevet en del af CAA Sports, hvis kunder også omfatter Bayern Münchens Carlo Ancelotti og James Rodriguez, samt Formel 1-køreren Nico Rosberg.

CAA Sports and Gestifute er et selskab der repræsenterer en række af verdens bedste spillere og trænere, og det er også her, at den verdenskendte agent, Jorge Mendes, som blandt andet er agent for Cristiano Ronaldo, hører til

- Jeg er glad for at blive en del af CAA på dette vigtige stadie i min karriere, siger den engelske landsholdsspiller i en pressemedelelse udsendt af CAA Sports.

- Jeg er begejstret for, at arbejde sammen med dem om fremtiden, uddyber han.

- Det stod klart fra starten, at dette er et firma, der kan hjælpe mig med at maksimere mit potentiale ude for banen, slutter Dele Alli.

CAA Sports, der repræsenterer mere end 1.000 atleter på tværs af en lang række sportsgrene, hævder, at være verdens førende underholdnings- og sportsbureau, der leverer marketing og rådgivning til sine kunder.

Agenturet siger, at de vil arbejde sammen med Allis nuværende manager Harry Hickford "for at forstærke og forbedre Dele's kommercielle brand".

- Dele er en af ​​verdens mest spændende spillere i øjeblikket, og vi er begejstrede for at få muligheden for at arbejde sammen med ham på dette stadie i hans karriere og bidrage til at gennemføre hans personlige og professionelle mål, siger Matthew O'Donohoe fra CAA Sports.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus