• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Everton snuppede et point i overtiden mod Southampton

Everton snuppede et point i overtiden mod Southampton
Foto: Getty Images

Everton tog det ene point til sidst, da Tom Davies udlignede i det 94. minut.

Af Victor Risager

Southampton var tæt på at tage et vigtigt skrid mod fortsat overlevelse i Premier League, da de lørdag aften var foran mod Everton indtil det sidste minut, hvor Everton udlignede i et opgør, hvor Pierre-Emile Højbjerg fik fuld tid.

Det lignede ellers ikke to hold, der ville noget som helst i kampens første halvleg, der forløb uden de store chancer eller den store kvalitet.

Men i pausen valgte Southampton-træneren Mark Hughes at foretage en offensiv indskiftning, da han sendte den hurtige kantspiller Nathan Redmond i aktion. Og det var en beslutning, der viste sig at give pote.

For efter Redmond havde været på banen i ti minutter, fandt Cedric ham med et indlæg efter en omstilling, og herfra kunne Redmond score sit første sæsonmål, da han headede gæsterne i front.

Det åbnede opgøret, og Everton begyndte at jage en udligning. Det resulterede i flere chancer i begge ender, hvor blandt andre Cenk Tosun og Redmond truede for deres respektive hold.

Southampton blev kort før tid reduceret til 10 mand, da Maya Yoshida blev udvist, og det fik blot Everton til at øge presset. Efter en dramatisk afslutning, hvor Alex McCarthy i Soutampton-målet sørgede for flere flotte redninger, kom udligningen til sidst, da Tom Davies' afrettede forsøg snød McCarthy og sikrede Everton ét point.  

Det betyder, at Southampton nu er á point med Swansea, inden de to hold på tirsdag mødes i en direkte duel om at blive i Premier League. Everton holder samtidig fast i deres ottendeplads. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus