Manchester City skal holde Liverpool og Arsenal bag sig, hvis de skal spille Champions League i næste sæson.

Manchester City kan med en sejr eller en uafgjort mod Watford på søndag sikre sig deltagelse i næste sæsons Champions League.

De kan også klare sig videre, hvis de skulle tabe. I så fald må skal enten Liverpool eller Arsenal også tabe eller spille uafgjort i deres respektive kampe.

Kampens betydning gør, at Manchester City-manager, Pep Guardiola, omtaler kampen som en finale.

- Det er en rigtig vigtig kamp for os. Det er helt klart en finale. Det er i vores egne hænder og vi kan selv afgøre det, siger han ifølge Sky Sports.

Selvom pointtab til konkurrenterne fra Arsenal og Liverpool kan sende Manchester City i Champions League, så vil den spanske manager ikke fokusere på andre end sit eget mandskab og kampen mod Watford.

- Vi skal vinde. Der er pres på i alle kampe, men vi har det i egne hænder. Det handler ikke om Arsenal eller Liverpool, for vi kan selv kontrollere det. Det er en rigtig finale for os og vi skal holde fokus på det. Vi skal tale om nutiden og ikke hvad der måske sker i næste sæson.

Det er med god grund, at Guardiola ikke fokuserer på de to konkurrenter. Både Liverpool og Arsenal anses for at være farvoritter i deres kampe.

Liverpool møder Middlesbrough i sidste spillerunde, mens Arsenal møder Everton.

SENESTE NYT...
OP | NED