Hazards overtidsmål reddede det ene point for Chelsea

Chelsea lykkedes med nød og næppe at hive det ene point hjem i hjemmekampen mod Wolverhampton

Chelsea skulle i dag forsøge at lægge pres på Arsenal og Manchester United i kampen med top fire, der de på hjemmebane mødte Wolverhampton. Men den mission mislykkedes for the Blues, der kun formåede at spille 1-1 hjemme på Stamford Bridge.

Det lignede ellers længe, at Wolverhampton skulle tage en overraskende sejr. Efter en relativt begivenhedsløs første halvleg kom der gang i målscoringen efter 56 minutter. Efter et flot angreb med en række gode kombinationer kunne Wolves-topscorer Raul Jimenez afslutte angrebet ved at skrabe bolden over stregen til en lidt overraskende føring til gæsterne.

Herefter begyndte Chelsea at presse på for en udligning, men hjemmeholdet manglede skarpheden i de afgørende situationer. De skulle derfor hen til kampens aboslut sidste minutter, før det lykkedes at få bolden i mål. Og hvem andre end Eden Hazard skulle blive Chelseas redningsmand i kampens tillægstid.

Belgieren modtog bolden på kanten af feltet, afdriblede en modstander og sendte med et knastørt hug bolden i mål uden for Wolves-keeper Rui Patrício rækkevidde. Der var dog ikke meget tid tilbage i jagten på et føringsmål, og derfor måtte Chelsea skuffende nøjes med det ene point.

Andreas Christensen sad på bænken i hele kampen for Chelsea, der nu risikerer at komme fire point fra fjerdepladsen alt efter resultatet af dagens kamp mellem Arsenal og Manchester United.