• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Hugo Lloris undskylder efter spritkørsel

Foto: Getty Images

Tottenhams målmand og anfører, Hugo Lloris, undskylder efter fredag morgen at være blevet anholdt for spritkørsel.

Af Sylvester Guldberg Røn

Den 31-årige verdensmester Hugo Lloris blev fredag morgen anholdt for spritkørsel. Den franske målmand er blevet løsladt mod kaution, men trænede af gode grunde ikke med resten af sit hold fredag.

Nu er Hugo Lloris så ude og undskylde.

- Jeg vil gerne undskylde af hele mit hjerte til min familie, klubben, mine holdkammerater, manageren og alle klubbens fans, siger Hugo Lloris i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Spritkørsel er fuldstændig uacceptabelt. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger, og det er ikke dette eksempel, jeg ønsker at statuere, siger Hugo Lloris.

Tottenham har allerede meldt ud, at klubben tager sådanne sager meget alvorligt, og at sagen vil blive taget hånd om internt.

Om Hugo Lloris er med i Tottenhams næste kamp, er dermed tvivlsomt. Der venter ellers Tottenham en svær opgave, når de på mandag besøger Manchester United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.