2016-01-04 17:46
Foto: Polfoto

Manuel Pellegrini vil hente Isco til Manchester City, men det kan være negativt for Samir Nasri, der dermed kan fjernes fra Premier League-truppen.

The Citizens ønsker ifølge flere forskellige medier at hente den spanske playmaker Isco Alarcon til Etihad Stadium i en handel, der kan koste de stenrige arabiske ejere £30 millioner. 

Skulle City formå at hente Pellegrinis tidligere spiller fra deres fælles tid hos Malaga til klubben, så er midtbanespilleren Samir Nasri den spiller, der ifølge the Mirror trækker nitten, når Manchester City ved månedens slutning skal indgive den opdateret trup. 

Klubben kan nemlig højest have 17 udenlandske spillere i truppen, og City har allerede brugt max antal spillere. At hente Isco til klubben vil derfor betyde, at Pellegrini skal tage en svær beslutning, og Nasri er lige nu ude af kampform oven på en operation. 

Den tidligere franske landsholdsspillers sæson ramte bunden i november, da han skulle opereres for en skade i sit højre ben - og der lød meldingen, at det tidligste den 28-årig kantspiller ville vende tilbage var i marts. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?