• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Jonas Lössl tager afsked: Jeg er Huddersfield-fan resten af mit liv

Foto: Getty Images

Den danske landsholdskeeper har overstået to sæsoner i Premier League, og denne sommer er han fri til at finde sig en ny arbejdsgiver.

Af Kenneth Jensen

Fodbold er et spil med både op- og nedture, og hvor Huddersfield i 2017/2018-sæsonen havde medvind, gode resultater og gode præstationer, har denne sæson i den bedste engelske række omvendt været en sæson med en lang pil ned.

Danskerklubben er færdig i Premier League - og har været det i noget tid - og dermed er det i the Championship, mandskabet i den kommende sæson starter op.

Det bliver dog uden trioen af danskere - i hvert fald noget af den - for Jonas Lössl forlader klubben denne sommer, hvor hans aftale løber ud med "The Terriers".

Danskeren har brugt sociale medier til at fortælle, hvad de sidste par år har betydet for ham.

- Denne sæson, og især de sidste par måneder, har været meget turbulente, men der er ingen tvivl om, at jeg er stolt og beæret over at have haft muligheden for at trække i Huddersfield Town-trøjen de sidste par år. Denne rejse med Town har indtil videre været den bedste i min karriere. Jeg har spillet min bedste fodbold, fået nogle fantastiske minder, nået nogle utrolige mål og har mødt nogle mennesker, jeg nu betragter som rigtigt gode venner, skriver danskeren blandt på Twitter.

Han slutter indlægget af med at indikere, at han kommer til at følge Premier League-klubben fremadrettet.

- Jeg er nu en Midtjylland-, Guingamp-, Mainz- og Town-fan resten af mit liv.

Hvor Jonas Lössl, 30 år, skal spille fremadrettet, melder historien ikke noget om, men han er tidligere blevet sat i forbindelse med en retur til fransk fodbold og Monaco, mens tyske Bild tirsdag skrev, at Schalke 04 er inde i billedet, efter klubben har ansat David Wagner, der var manden, der hentede Lössl til Huddersfield.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.