2016-02-14 20:03
Foto: Nick Potts/Polfoto

Jürgen Klopp kunne se sit Liverpool-mandskab ydmyge Aston Villa søndag, og det gav en sjælden plads til at være rolig på sidelinjen.

Liverpool FC har haft en noget blandet sæson. Det er gået op og ned efter klubben hentede Jürgen Klopp til, der dog har vist stærke takter som ny manager i klubben. Søndag nåede Klopp eta f sine hidtil største højdepunkter med Liverpool, daholdet på udebane tævede Aston Villa med knusebde 0-6. Især anden halvleg blev vigtig for gæsterne med fire scoringer. 

Resultatet sikrede da også en sjælden mulighed for Jürgen Klopp. Den ivrige manager havde nemlig overskud til at nyde begivenhederne i kampens afsluttende del: 

- Vi scorede nogle helt fantastiske mål i dag. Vi spillede godt, og til sidst var det et helt klart resultat, der afspejlede kampen. Det er ikke ret tit i en managers liv, at man kan stå derude og bare nyde de sidste 20 minutter af kampen. Der må jef dog sige, at jeg kunne i dag, siger Jürgen Klopp til Sky Sports og fortsætter: 

- Det var det bedste, vi kunne gøre i dag. At vinde, og så at vinde på denne måde. Der var et resultat, der er rigtig godt for sindet, lyder det fra en glad og formentlig også lettet Klopp. 

Liverpool havde i sejren noget så sjældent som seks forskellige målscorere i samme kamp. De seks der kom på tavlen var Daniel Sturridge, James Milner, Divock Origi, Nathaniel Clyne, Emre Can og Kolo Toure. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?