• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Lacazette: Jeg vil vænne mig til England

Efter Arsenals målrige åbningssejr på 4-3 over Leicester City, erkender målscorer Alexandre Lacazette, at der er forskel på niveauet i Frankrig og i England.

Af Oliver Pirchert

Blot et enkelt spilleminut skulle Alexandre Lacazette bruge for at bevise sit værd over for fansene fra Arsenal. Et indlæg fra Mohamed Elneny endte i panden på den franske topangriber, hvis hovedstød passerede Kasper Schmeichel i Leicester-målet.

Efter kampen holdt angriberen dog begge ben på jorden trods den fænomenale start i Arsenal-trøjen.

- Jeg fik lov at opdage det engelske niveau, og det skal jeg tilpasse mig. Der er en vis forskel i måden, som forsvarsspillerne dækker mig op i forhold til det, jeg har været vant til i Frankrig. Det er mit job at vænne mig til dette. Men at score på den første boldberøring i min første kamp er selvfølgelig godt, siger Alexandre Lacazette til det franske medie, L'equipe.

Og trods hård konkurrence på angriber-posterne, havde indskiftede Olivier Giroud kun positive ord at sige om sin nye holdkammerat.

- Vi har virkelig et godt forhold til Alexandre - både på og uden for banen. Vi gjorde alt for at spille godt sammen i den korte tid, vi begge var på banen. På et tidspunkt kan vi begge blive bedt om at spille på toppen, og det er vi også klar over, tilføjer Olivier Giroud til L'equipe.

Begge spillere blev således repræsenteret i åbningskampen i Premier League, hvor Arsenal formåede at vende et 2-3 nederlag til en 4-3 sejr på hjemmebanen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus