Liverpool-emnet Anderson Talisca skifter til tyrkisk fodbold
2016-02-11 15:14
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Engelsk medie skriver, at Leeds' Casper Sloth kan blive solgt til sommer.

Det er efterhånden evigheder siden, at Casper Sloth sidst var i aktion for Leeds Uniteds førstehold i engelske The Championship. Senest var der rygter om et muligt lejemål til en anden klub i vinterens transfervindue, men da et sådan skifte ikke kom i stand, er den tidligere AGF'er altså fortsat i den engelske klub. 

Men nu åbner der sig en mulighed til sommer, hvor Leeds planlægger en større oprydning i truppen. Det skriver The Yorkshire Post. 

Ifølge avisen er Casper Sloth en af flere spillere, der har udsigt til at forlade klubben. Sloth har kontrakt med Leeds frem til sommeren 2017, men klubben er villig til at lytte til tilbud i det kommende sommer-transfervindue. 

Dog forlyder det Leeds vil have dækket nogle af de udgifter, der var i forbindelse med købet af Casper Sloth for et par år siden. Ifølge The Yorkshire vil Leeds således have nogle af de omkring seks millioner kroner retur, hvis de skal slippe Casper Sloth. 

Avisen skriver videre, at der ikke var seriøse bud på danskeren i vinterens transfervindue, men tipsbladet.dk kunne for et par uger siden fortælle, at der har været følere fra danske og amerikanske klubber. 

SENESTE NYT...
OP | NED