2016-01-21 11:49
Foto: Jon Super/Polfoto

Shakhtar Donetsks brasilianske offensivsspiller Alex Teixeira er måske på vej til Liverpool. Klubben har afgivet et bud.

Liverpool er ved at forstærke den vingeskudte offensiv. Ifølge The Guardian har klubben afgivet et bud til Shakhtar Donetsk på den brasilianske offensivspiller Alex Teixeira.

Den 26-årige spiller har været i fremragende form for sin ukrainske klub i denne sæson. Han har scoret 22 gange i 15 ligakampe, ligesom han har bidraget med tre scoringer i seks Champions League-opgør.

The Guardian skriver, at Liverpool har budt 24,6 millioner pund for Teixeira. Det svarer til lige godt 240 millioner kroner. Shakhtar Donetsk forlanger angiveligt 30 millioner pund for brasilianeren, men hos Liverpool er de fortrøstningsfulde omkring mulighederne for at nå til enighed. 

Manager Jürgen Klopp kunne også godt bruge en ekstra mand til at lave mål. I øjeblikket er angriberne Danny Ings, Divock Origi og Daniel Sturridge skadet. Kun Christian Benteke er kampklar. Han er samtidig klubbens ligatopscorer med seks mål i denne sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?