2016-01-29 20:32
Foto: Polfoto

The Toffees-manager Roberto Martinez mener, at han bygger et hold til fremtiden på Goodison Park, og fortæller, at deres skuffende ligaposition er del af en proces.

The Toffees er på 12. pladsen i Premier League, og har blot vundet seks kampe hidtil i denne sæson, og blev onsdag aften slået ud af Liga Cup'en til Manchester City. 

Eftersom kvalifikation til de europæiske turneringer gennem ligaen nu synes usandsynligt, så møder Everton i FA Cup'ens fjerde runde Carlise United for at få en chance for at kvalificere sig til Europa League.

- Vi kan ikke underpræstere, når dette hold er nyt. Dette hold har været formet i løbet af de seneste to-og-et-halvt år, og vi udvikler noget, der i fremtiden bliver meget kraftfuldt. Den proces sker ikke over en nat. Man skal gå i genne smertefulde oplevelser for at udvikle et vindende mandskab. I mine øjne har vi et af de mest kompetetive mandskab i ligaen, hvor fire eller fem spillere har det bedste potentiale i Europa, og det skyldes en klar strategi, fortalte Martinez på et pressemøde fredag. 

- Vi har opnået dette hold selvom vi ikke har en blankocheck på £500 millioner, mens andre klubber er blevet kompetetive mandskaber over en nat, sluttede den spanske manager. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?