• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Mourinho raser over Liverpools kampprogram

Foto: Getty Images

Manchester United-træneren er frustreret over, at Liverpool spiller hjemme på Anfield efter hver gruppespilskamp i Champions League.

Af plbold.dk

Torsdag udkom kampprogrammet for næste sæsons Premier League, og vanen tro flyver det nu med beskyldninger om, at nogle hold har et nemmere program end andre.

José Mourinho er i hvert fald ikke tilfreds med, at rivalerne fra Liverpool spiller hjemme i kampene efter hver af deres gruppespilskampe i Champions League -  blandt andet hjemmekampe mod Everton og netop Manchester United.

Det skriver Liverpool Echo fredag morgen.

Til sammenligning spiller United, City og Spurs tre hjemmekampe og tre udekampe efter deres indledende kampe i Champions League. Derfor kunne man næsten dristes til at tro, at Mourinho havde en pointe.

Det skal dog tilføjes til ligningen, at Liverpool kun spiller udekampe i kampene før gruppespilsopgørene i Champions League -  mod blandt andre Tottenham, Arsenal og Chelsea - så på den måde ser det hele ud til at gå op.

Mens vi efter torsdag ved, hvordan Premier League-kampprogrammet ser ud til næste sæson, finder lodtrækningen til Champions League-gruppespillet først sted den 30. august. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.