2016-01-16 11:35
Foto: Jon Super/Polfoto

Manchester City-træneren Manuel Pellegrini, måtte for nyligt erkende, at hans anfører må sidde over de næste par kampe, da han blev ramt af en lægskade for tre uger siden.

Den belgiske midtstopper var først lige kommet tilbage fra en skadesperiode, hvor han havde været på sidelinjen, med en skade i læggen. Det var den 26. decemeber, hvor Manchester City mødte Sunderland, men kun ni minutter senere måtte han træde af banen igen, da en lignende skade ramte anføreren. 

Ifølge spillerens manager, så er belgieren ganske bekymret for sin nylige skade, og han ved ikke nødvendigvis, hvornår han er klar til et comeback. 

- Han (Kompany, red.) er den første, som er rigtig bekymret for sin tilstand. Derfor spørger han forskellige specialister, hvad der er grunden til skaden, fortæller Pellegrini til BBC og fortsætter:

- Jeg synes, at man må kigge på alle mulighederne, for at se, om man kan finde en løsning. Måske er der dog ikke en løsning, og måske er det hans sidste skade, men jeg synes, at han har en god attitude, og han gør alt, hvad han kan for at komme tilbage hurtigst muligt. 

Vincent Kompany har blot starter i otte ude af 21 kampe for Manchester City i denne sæson. 

SENESTE NYT...
OP | NED