• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Pukki holder fast i stærk power ranking: Dansker banker på i toppen

Foto: Getty Images

Både Jannik Vestergaard og Teemu Pukki er med i toppen, når Sky Sports skal udpege de bedste spillere nu og her i Premier League.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere Brøndby-spiller Teemu Pukki har taget Premier League med storm, og i den seneste kåring er han blevet udpeget som månedens spiller i bedste engelske række. Derudover har han toppet Sky Sports power ranking.

Det gør han ikke mere, men han holder fast i top 10, hvor han indtager en ottendeplads ud af samtlige spillere i Premier League, hvor han eksempelvis er lige foran Manchester City-spilleren Rodrigo.

Lidt længere nede på listen finder vi dansk islæt på listen, da midterforsvareren Jannik Vestergaard har snuppet 11. pladsen, som ligeledes betyder, at han er den bedstplacerede spiller fra sin klub, Southampton.

Øverst finder man Chelsea-angriberen Tammy Abraham, som scorede hattrick i den seneste runde. Det var han desuden den første englænder, der har gjort for sin klub siden den nuværende Chelsea-manager Frank Lampard gjorde det i 2011.

Lidt længere nede på listen finder man en anden af de unge Chelsea-ansigter i form af Mason Mount, som lige præcis presser sig ind foran føromtalte Pukki.

Listen sammensættes af et pointsystem lavet af Sky Sports, hvor forskellige parametre giver et antal point, som bliver lagt sammen til at se, hvilken spiller, der præsterer allerbedst for tiden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus