• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Winston Reid lider under manglende spilletid i West Ham, men selv om han gerne vil tilbage i startopstillingen, er den nuværende situation ikke noget, han bruger meget tid på.

Af Anders Junge Ernst

West Ham led i lørdags endnu et nederlag i Premier League, og endnu engang var det med Winston Reid på bænken. Den tidligere FC Midtjylland-spiller er efter en lovende start gledet ned i geledderne i London-klubben, og siden sæsonpremieren mod Sunderland, har Reid ikke været at finde i startopstillingen i Premier League-sammenhæng.

Den 22-årige New Zealandske landsholdspiller pådrog sig en skade i hoftebøjeren tilbage i august, og det blev i første omgang årsagen til den manglende spilletid, men nu er bentøjet forlængst kommet i fin stand igen,  og selv håber forsvareren på, at godt arbejde på træningsanlægget skal få manager Avram Grant til at vælge ham blandt de elleve startere igen.

- Jeg har snakket med træneren, og han har fortalt mig, at jeg er god, og at jeg bare skal vente på min chance. Jeg vil selvfølgelig altid gerne spille, men efter skaden opstod, er jeg kommet bagerst i køen, og det er der ikke noget at gøre ved. Jeg ved ikke, om den manglende spilletid er kommet bag på mig. Ærlig talt har jeg ikke gjort mig de store tanker omkring det, siger Winston Reid til tipsbladet.dk.

Til trods for den mangelfulde spilletid føler Winston Reid, at det engelske ophold indtil videre har haft positiv effekt på hans spillemæssige kvaliteter.

-  Jeg kører på til træning og prøver på at udvikle mig, og det synes jeg også, at jeg har gjort, siger Reid, som sammen med holdkammeraterne i aktuelt indtager jumbopladsen i den bedste engelske række.

- Vi har ikke fået det til at fungere optimalt, men vi tror på at vi kan vende bøtten, fortæller Reid.

London-holdet står i øjeblikket noteret for 12 point efter sæsonens første 16 kampe. Tre af disse har været med deltagelse af Winston Reid.