• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Spurs-manager erkender: Sårbare overfor Eriksen-farvel

Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil ikke tale om Christian Eriksen direkte, men han lægger ikke skjul på, at danskerens farvel vil gøre ondt, hvis det kommer.

Af Michael Ehrhorn

Som de øvrige engelske klubber kan Tottenham ikke hente flere spillere denne sommer. Man kan dog stadig godt miste, og faren for at miste den danske profil Christian Eriksen er stor. Noget der gør Spurs-sårbare.

Det erkender manager Mauricio Pochettino nu.

Læs også: Paul Scholes: United burde have hentet Eriksen

Han ønsker ikke at nævne Christian Eriksen direkte, men man er alligevel ikke i tvivl, da talen falder på "en spiller med et år tilbage af kontrakten".

- Det er muligt, at vi er sårbare. Det handler selvfølgelig om beslutningen fra klubben og spilleren. Jeg kommer til at træne spilleren, men jeg ved ikke, hvad der sker mellem klubberne. Selvom det er min sjette sæson, så har jeg ikke noget med forhandlingerne at gøre, siger Mauricio Pochettino til The Guardian.

Mauricio Pochettino ærgrer sig desuden over, at det engelske transfervindue ikke lukker samme tid som de andre store ligaer. Noget som han kalder problematisk.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.