• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Surt show for Kompany: Misser egen testimonial med en skade

Foto: Getty Images

Onsdag aften er der testimonial for belgiske Vincent Kompany i Manchester City, men forsvarsspilleren kan ikke selv være med, efter han er blevet skadet.

Af Kenneth Jensen

Efter 11 års tjeneste i engelske Manchester City skiftede belgiske Vincent Kompany tilbage til Belgien og Anderlecht denne sommer. Her startede han med en tjans som spillende træner, inden han sagde stillingen op og holdt fokus på udelukkende at spille.

Men som reglerne i England foreskriver det, hylder man spillere, der har leveret varen i mere end 10 år, og derfor er der testimonial for Kompany onsdag aften i Manchester, hvor fans får lov til at hylde forsvarsspilleren, der var blandt de bedste i verden og havde endt med langt flere end 265 ligakampe for Manchester City, havde det ikke været for et hav af skader.

Desværre for Kompany er han nu ramt af en ny skade, der holder ham ude af kampen, der er til ære for Kompany.

- Jeg spiller desværre ikke i aften. Det er typisk for mig, er det ikke? Jeg har lidt småproblemer med en skade, så jeg kan ikke risikere noget. Der er heldigvis også mange fantasiske spillere med, siger han ifølge Manchester Citys Twitter-konto.

Kompany startede sin karriere i Anderlecht, inden han i 2006 skiftede til tyske Hamburger SV. I 2008 kom han til City, og i sommer vendte han altså tilbage til Anderlecht, med hvem han i øjeblikket blot ligger nummer 13 i ligaen efter seks runder.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus