2016-03-10 12:24
Foto: Mike Egerton/Polfoto

Spanske Rafael Benitez er angiveligt ganske tæt på at lande jobbet som manager for Newcastle United.

I august havde den spanske træner Rafael Benitez velsagtens karrierens største job som manager for Real Madrid - et drømmejob, vil mange mene - men der gik ikke mange måneder, før den tidligere Valencia, Inter, Napoli og Liverpool-træner blev fyret i den spanske kongeklub.

Nu kan Benitez så være på vej tilbagee til managerjobbet, denne gang i England, og man må være ærlig og sige, at det er som nat og dag, det han angiveligt er på vej til.

For ifølge spanske medier er Rafael Benitez blevet enig med Newcastle United om en treårig aftale, hvor han så skal tage over for englænderen Steve McClaren, der bare mangler at få en fyreseddel.

Steve McClarens Newcastle United har været elendige i denne sæson, hvor klubben er Premier Leagues suverænt dårligste udehold og ligger andensidst i Premier League samlet - med kun 10 kampe igen for klubben, der på mandag gæster Leicester City.

Det spanske medie AS skriver, at de har informationen fra en kilde tæt på Rafael Benitez.

Forhandlingerne skal have trukket ud, fordi Benitez har krævet mere kontrol, end tidligere managers har fået i Newcastle. Således vil Benitez forsøge at skabe noget bæredygtigt i Newcastle - noget, klubben ikke har haft succes med de sidste mange år.

Steve McClaren blev ansat i sommer som træner og sidder tilmed i bestyrelsen i klubben. Nu ventes han at få sparket.

SENESTE NYT...
OP | NED