• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Tysk landsholdsangriber drømmer om Premier League og Manchester United

Timo Werner drømmer om at komme til at spille i Premier League, og især Manchester United og Liverpool er interessante for den tyske landsholdsspiller.

Af Morten Jørgensen

Et af det mest interessante navne i den tyske Bundesliga netop nu er Timo Werner. I 54 ligakampe har han lavet 31 mål for RB Leipzig, og det har naturligvis medført interesse fra større klubber.

Engelske storklubber som Arsenal og Liverpool er blevet sat i forbindelse med den tyske landsholdsangriber på rygtebasis, og selvom RB Leipzig-profilen ikke lægger skjul på, at han drømmer om at komme til Premier League, så haster det ikke for den 22-årige angriber.

- At spille i Premier League er en drøm for mig. Jeg vil gerne spille for to eller tre klubber, og Manchester United er én af de klubber. Men formentlig sker det ikke i de næste par år – senere, når mit engelsk er en smule bedre. Jeg er meget komfortabel i RB Leipzig, fortæller Werner til FourFourTwo.

Den tyske angriber fortæller samtidig, at han er lidt fan af både Manchester United og Liverpool, men at han vil foretrække førstnævnte klub, hvis han får muligheden.

- Manchester United og Liverpool var de hold, jeg så meget i England. Det var de to, som jeg var en lille smule fan af, fordi de har så meget historie. Da Alex Ferguson var træner, vandt United alt og var utrolige. I Liverpool er der også deres stadion og atmosfæren, men hvis jeg skal vælge, er jeg mere til Manchester United end Liverpool.

- Jeg har nu nået et punkt, hvor jeg på et tidspunkt i fremtiden vil spille på et hold, der vinder titler.

RB Leipzig har kontrakt med Timo Werner frem til 2020.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus