2016-02-19 12:33
Foto: Polfoto

Flere af Manchester Uniteds spillere kan efter sæsonen få reduceret deres grundløn, hvis ikke klubben kommer i Champions League.

Bølgerne går højt i Manchester i øjeblikket. United tabte i weekenden til Sunderland, mens man i aftes måtte se sig slået af FC Midtjylland. Et par uacceptable resultater for en klub af Uniteds størrelse, og manager såvel som spillere er undet et enormt pres for at levere.

Kan de ikke stå for presset, kan det faktisk få økonomiske konsekvenser for flere af spillerne i United-truppen. Daily Mirror skriver nemlig, at flere af spillerne har klausuler i deres kontrakter, der siger, at hvis ikke man kvalificerer sig til Champions League, så kan en lønnedgang på op til 25 % blive en realitet.

Den politik skulle være indført i slutningen af Sir Alex Fergusons regeringstid og blev efter David Moyes' tid, hvor United sluttede som nummer syv, obligatorisk for alle nye aftaler.

- Klubben følte, det var det rette at gøre. Spillerne skal belønnes, hvis man når top fire, men også tage del i de finansielle tab, hvis man ikke gør som forventet, skulle en insider i klubben have fortalt avisen.

SENESTE NYT...
OP | NED