• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Vestergaard har klaret lægetjekket: Nærmer sig skifte til Southampton

Vestergaard har klaret lægetjekket: Nærmer sig skifte til Southampton
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det ser ud til, at det kun er det allersidste, der skal på plads, inden Jannik Vestergaard kan kalde sig Premier League-spiller.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard har i de seneste dage lignet en ny mand på Premier League-mandskabet Southampton, og nu ser det efterhånden bare ud til at være et spørgsmål om tid, inden han bliver præsenteret.

Midterforsvareren har torsdag bestået det obligatoriske lægetjek, og derfor er det forventet, at der nu kun går omkring 24 timer, inden den engelske klub kan offentliggøre skiftet. Det skriver engelske Sky Sports.

Prisen for danskeren skulle angiveligt ligge på omkring 150 millioner kroner, der gør ham til den dyreste dansker nogensinde sammen med Thomas Delaney, der også er skiftet denne sommer. Han tog dog i stedet til Dortmund til den pris.

Vestergaard skulle desuden have haft andre muligheder, da også West Ham skulle have været interesseret i danskeren, der var med i Åge Hareides VM-trup - dog uden at spille ved slutrunden.

Danskeren kommer fra Borussia Mönchengladbach, og han har spillet det meste af sin karriere i Tyskland, da han tidligere også har været hos Werder Bremen og Hoffenheim i den bedste tyske række.

Det kan desuden være, at Vestergaard kan møde sine gamle holdkammerater fra Gladbach 4. august, hvor Southampton spiller testkamp mod dem.

Superliga

Mere Superliga

Fokus