2016-01-21 14:03
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Står det til Arséne Wenger, kommer Tottenham ikke til at låne Emirates Stadium, mens klubbens nye stadion færdigbygges.

Tottenham er i færd med at bygge et nyt stadion, men det betyder, at klubben bliver hjemløs i en periode. I den forbindelse har en række scenarier været diskuteret, eksempelvis at låne Wembley eller det olympiske stadion, som West Ham overtager fra næste sæson.

Senest har enkelte spekuleret i, at Spurs kunne leje sig ind hold ærkerivalerne Arsenal. Det er manager Arséne Wengers dog ikke interesseret i. Direkte adspurgt, om Tottenham kan bruge Emirates, svarer franskmanden:

- Ikke rigtig. Vi led meget for at bygge dette stadion og måtte været meget stramme i den økonomiske styring for at betale det tilbage. Jeg ved det ikke, men jeg føler ikke, det er i vores planer at gøre det.

- Vi har ikke brug for det, og de har heller ikke henvendt sig. Det er en bestyrelsesbeslutning, ikke min, siger Wenger ifølge The Independent.

Samme avis skriver, at det kostede Arsenal 390 million pund at bygge Emirates Stadium, som stod færdigt til 2006/07-sæsonen. Den store udgift er årsagen til, at Arsenal i en perode måtte styre økonomien ganske stramt, så man kunne betale de penge tilbage.

SENESTE NYT...
OP | NED