• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Barca-træner om Griezmann: Forventer, at han præsterer med det samme

Ernesto Valverde har store forventninger til Antoine Griezmann.

Af Victor Risager

Efter flere års rygter er Antoine Griezmann endelig skiftet fra Atletico Madrid til FC Barcelona denne sommer, men han er ikke den eneste forstærkning, katalanerne har sikret. Også Ajax-talentet Frenkie de Jong er kommet til.

Af de to har FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, især høje forventninger til Antoine Griezmann. Det forventes, at han kan bidrage med det samme, fortæller cheftræneren til FC Barcelonas egen hjemmeside ifølge Marca.

- Han er en fodboldspiller med erfaring fra La Liga, og i det aspekt falder han nemmere til end Frenkie de Jong. Han er hurtig, han er god, når han får plads, og han er en god afslutter. Vi tror på ham meget, og vi ved, hvad denne type spiller er værd. Vi forventer, at han præsterer med det samme, lyder det fra Ernesto Valverde.

22-årige Frenkie de Jong er i stedet hentet ind som en spiller, der skal bidrage på sigt.

- I sidste sæson spillede De Jong på et højt niveau, ligesom Ajax gjorde. Han er en spiller, der vil give friskhed til midtbanen, og han er et projekt for fremtiden, fordi han er en dygtig fodboldspiller, der har mange års fodbold foran sig, og han passer til vores spillestil, fortæller Valverde.

Både Antoine Griezmann og Frenkie de Jong har fået en femårig kontrakt i FC Barcelona. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus